Se alt fra Eliteserien og OBOS-ligaen her

159,-

per måned*

MÅNEDSABONNEMENT

Se Eliteserien, OBOS-ligaen og våre Eurosport-kanaler. I tillegg får du full tilgang til hele vårt underholdningstilbud, inkludert serier som Hvite gutter, Neste Sommer og The Big Bang Theory.


+ Sport

+ Sport

990,-

per år*

ÅRSABONNEMENT

+ Sport

*All priser inkluderer MVA. For mer informasjon om autofornyelse og priser, vennligst se under.

MÅNEDSABONNEMENT

129,-

per måned*

790,-

ÅRSABONNEMENT

per år*

*All priser inkluderer MVA. For mer informasjon om autofornyelse og priser, vennligst se under.

Se hver eneste kamp fra Eliteserien og OBOS-ligaen, og alt innhold fra våre Eurosport-kanaler. I tillegg får du tilgang til hele Eurosport-universet inkludert tennis, sykkel og mye mer.


EUROSPORT PLAYER ÅRSABONNEMENT

Tilgang til ett år med sport for en forhåndsbetaling på den oppgitte prisen (mva. er inkl.). Abonnementet ditt fornyes automatisk ved slutten av det første året til den fastsatte, gjeldende månedsprisen, med mindre det sies opp før fornyelsen. Tilgang til alt Eurosport Player-innhold.

EUROSPORT PLAYER MÅNEDSABONNEMENT

De oppgitte prisene inkluderer mva. En minsteperiode på 1 måned gjelder. Fornyes automatisk til samme pris hver måned med mindre det sies opp før fornyelse. Tilgang til alt Eurosport Player-innhold.

DPLAY MÅNEDSABONNEMENT

159,- kr i måneden. Abonnementet fornyes automatisk hver måned, med mindre det blir kansellert. Tilgang til alt av underholdning- og sportsinnhold. En minsteperiode på én måned gjelder. Alle priser inkluderer MVA.

DPLAY ÅRSABONNEMENT

990,- kr per år. Abonnementet fornyes automatisk hvert år, med mindre det blir kansellert. Tilgang til alt av underholdning- og sportsinnhold. En minsteperiode på 12 måneder gjelder. Alle priser inkluderer MVA.